Antena 3 CNN Actualitate Inaugurarea care a ieşit din tipare. Oprescu a dat drumul la circulaţia pe Pasajul Pipera, fără tăiere de panglică

Inaugurarea care a ieşit din tipare. Oprescu a dat drumul la circulaţia pe Pasajul Pipera, fără tăiere de panglică

Inaugurarea care a ieşit din tipare. Oprescu a dat drumul la circulaţia pe Pasajul Pipera, fără tăiere de panglică
de O.P.    |    01 Mai 2012   •   05:59
Pasajul Pipera a fost inaugurat după doi ani de la demararea lucrărilor, fără tăiere de panglică. Primarul general, Sorin Oprescu, a dat undă verde circulaţiei, spre bucuria şoferilor care stăteau uneori zeci de minute în trafic în această zonă. De acum, şoferii au la dispoziţie câte trei benzi pe fiecare sens.

Finalizarea lucrărilor la Pasajul Pipera fluidizează circulaţia auto în zonă şi preia o parte din traficul de pe bulevardele Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca. Şoseaua Pipera s-a lărgit de la 2 benzi de circulaţie la 6, câte 3 pe fiecare sens.

Pasajul are o lungime toată de aproape 800 de metri. Va fi monitorizat video, iar camerele vor fi instalate în intersecţiile de la capetele podului. Costul lucrării s-a ridicat la 138 de milioane de lei.

Primarul General al Capitalei s-a asigurat că au fost instalate panouri antizgomot, pentru ca locuitorii din blocurile din zonă să nu fie deranjaţi de traficul e pe pasaj.




 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close