Antena 3 CNN Actualitate Încă un adolescent s-a înecat pe litoral

Încă un adolescent s-a înecat pe litoral

Încă un adolescent s-a înecat pe litoral
30 Mai 2019   •   22:34

Adolescentul dispărut joi seară, la Poarta Albă, a fost găsit de scafandri, însă cadrele medicale sosite la faţa locului au încercat în zadar, timp de aproape o oră, resuscitarea acestuia, fiind declarat decesul, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", minorul a fost găsit la circa zece metri depărtare de locul unde fusese văzut ultima dată, în apa canalului de irigaţii. 

Pompierii au intervenit joi seară, în localitatea Poarta Albă, în urma alertei că un adolescent în vârstă de 15 ani ar fi dispărut după ce, împreună cu doi minori, a intrat în apa unui canal de irigaţii pentru a se scălda şi nu a mai ieşit, a informat ISU "Dobrogea". 

Adolescentul a fost căutat de mai mulţi scafandri. 

"În urma apelului la 112 privind adolescentul posibil înecat, intervin 7 autospeciale de scafandri, cu 23 de scafandri, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune, un autocamion, în total 10 subofiţeri. (...) Din primele informaţii, trei copii ar fi plecat la scăldat, doi din ei s-au întors, dar unul, nu. Papucii acestuia sunt pe mal. Cei doi copii l-ar fi văzut când s-a dus la apa adâncă şi nu a mai ieşit", informase ISU. 

La faţa locului a ajuns iniţial un echipaj SMURD de la Medgidia, în sprijinul acestuia sosind şi un echipaj al SAJ Constanţa. 

Iosif-Corneliu Mitroi de 16 ani, elev la Colegiul Militar Naţional "Tudor Vladimirescu" din Craiova, a murit înecat în urmă cu două zile în Mamaia.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close