Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporții în București. Piața 1 Decembrie a fost mistuită de flăcări

Incendiu de proporții în București. Piața 1 Decembrie a fost mistuită de flăcări

Incendiu de proporții, în Capitală. Magazinele din Piața 1 Decembrie au ars complet după ce flăcările uriașe au cuprins spațiul comercial.

Incendiu de proporții în București. Piața 1 Decembrie a fost mistuită de flăcări
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    05 Dec 2022   •   09:12

Desfășurarea de forţe a fost una impresionantă, pompierii intervenind cu 20 de autospeciale. Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar pagubele materiale sunt importante. 

Potrivit surselor, incendiul a izbucnit din cauza unor petarde. 

Incendiul s-a manifestat atât de puternic încât în mai puțin de o oră de la izbucnirea acestuia, deja se acționa cu 20 de autospeciale de pompieri. Martorii spun că focul ar fi izbucnit de la nişte petarde aruncate de copii în interiorul pieței. 

Oamenii din zonă s-au speriat de fumul dens și au ieşit în stradă.

”Mirosea în casă a fum, vă daţi seama că să te trezeşti cu fumul noaptea în casă, îţi dai seama că ceva se întâmplă”, povestește un cetățean. 

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. 

Ajunși la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la mai multe spații comerciale, existând posibilitatea propagării la celelalte spaţii învecinate. Salvatorii au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt a focului, nefiind afectate celelalte spaţii. 

Pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale de stingere, trei autoscări şi două autospeciale de descarcerare. Poliţiştii au deschis o ancheta în acest caz. 

×
Subiecte în articol: incendiu piata 1 decembrie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close