Antena 3 CNN Actualitate Incendiu fără victime la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea

Incendiu fără victime la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea

Incendiu fără victime la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: Pompier
16 Feb 2010   •   14:52

Un incendiu a izbucnit, marţi, la secţia Electroliză şi Cristalizare Sare a Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipajele de pompieri de pe platforma combinatului reuşind să stingă focul după aproximativ 20 de minute, fără a exista victime, potrivit Mediafax
.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, căpitan Cătălin Popescu, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu la combinatul Oltchim, în urma unei sesizări făcute la 112. La faţa locului au fost trimise două autospeciale, o ambulanţă SMURD şi două echipaje de pompieri.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul era deja stins, ca urmare a intervenţiei prompte din partea pompierilor de pe platforma combinatului.

Primele cercetări arată faptul că incendiul a fost provocat de muncitorii unei firme care tăiau, cu un aparat de sudură, faţada unui depozit de la secţia Electroliză, Cristalizare Sare, pentru a introduce câteva utilaje, a precizat Popescu.

"Au luat foc câteva plăci din fibră din sticlă de pe acoperiş şi altele de pe faţadă, iar pagubele sunt nesemnificative. Precizez că nu există victime umane, iar instalaţia de Electroliză Cristalizare Sare nu era în stare de funcţionare în momentul producerii incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incendiu Oltchim pompieri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close