Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la ambasada SUA din Bucureşti

Incendiu la ambasada SUA din Bucureşti

Incendiu la ambasada SUA din Bucureşti
12 Apr 2007   •   23:16

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la sediul Ambasadei SUA la Bucureşti, la faţa locului fiind chemate echipaje ale pompierilor şi ambulanţei. Incendiul a fost minor, fiind provocat în urma unui scurt circuit la un cablu încins de la un ventilator aflat în subsolul Ambasadei Statelor Unite.

În apelul primit la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 21.45, semnala un incendiu de amploare la acoperişul ambasadei, astfel că la faţa locului au fost trimise 5 autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului, o autoscară şi o autospecială pentru descarcerare. Potrivit procedurii, la orice incident înregistrat la reprezentanţe diplomatice sunt chemate şi cadre ale Serviciului Român de Informaţii, luându-se totodată măsuri drastice de securitate. Astfel, strada Batiştei, pe care se află situată Ambasada Americană, a fost blocată, nefiind permis accesul cetăţenilor în zona delimitată.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, nu s-au înregistrat victime, pagubele materiale sunt minore, iar pentru stingerea incendiului a fost nevoie ?doar de un singur stingător?.

Antena 3

×
Parteneri
Ministerul Muncii, anunţ pentru toţi angajaţii din România
x close