Antena 3 CNN Actualitate Incendiul la un cămin de bătrâni din Ciacova a fost stins

Incendiul la un cămin de bătrâni din Ciacova a fost stins

Incendiul la un cămin de bătrâni din Ciacova a fost stins
Sursa foto: Foto: inpascani.ro
de N.B.    |    22 Dec 2011   •   14:54
UPDATE 17:30. Incendiul care a izbucnit, joi, la căminul de bătrâni din localitatea Ciacova, judeţul Timiş, a fost stins după aproximativ o oră de la semnalarea flăcărilor, fără să existe persoane rănite, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Diana Sindia Vlaia, a declarat că incendiul care a izbucnit, joi, într-un salon al căminului de bătrâni din Ciacova a fost stins după aproximativ o oră de către pompierii care au ajuns la faţa locului cu cinci autospeciale.
   
Ea a precizat că pompierii voluntari din localitate au reuşit să se mobilizeze "în timp record" şi să evacueze patru bătrâni aflaţi la acelaşi etaj cu salonul în care a izbucnit incendiul, dintre care doi vârstnici cu dizabilităţi.
   
Vlaia a spus că nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.



Incendiu la un cămin de bătrâni din Ciacova, judeţul Timiş. Cinci echipaje de pompieri au fost trimise pentru a interveni.

Conform reprezentantului ISU Timiş, fiind vorba despre un obiectiv cu riscuri speciale, au fost trimise mai multe echipaje pentru intervenţie. Întreg etajul la care s-a declanşat incendiul a fost evacuat.

La momentul transmiterii acestei ştiri, echipajele de pompieri erau încă pe drum, din cauza drumurilor grele şi distanţei mari până la incendiu.

La faţa locului intervin membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, care au evacuat de urgenţă un bătrân care se afla în acel salon, iar apoi pe ceilalţi vârstnici care erau la etajul unde a izbucnit incendiul.

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri interventie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close