Antena 3 CNN Actualitate Încep lucrările la linia de tramvai din zona Iancului

Încep lucrările la linia de tramvai din zona Iancului

Încep lucrările la linia de tramvai din zona Iancului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Iun 2013   •   21:00
RATB va înfiinţa o linie-navetă de autobuze cu indicativ 655 pentru transport în zona Iancului, urmând ca acestea să circule de la terminalul Stadionul Naţional, pe bd. Pierre de Coubertin, şos. Iancului, bd. Pache Protopopescu, str. Traian, până la Foişorul de Foc.
 
Circulaţia celorlalte vehicule în zona şantierului ce se va deschide sâmbătă în zona Iancului în vederea modernizării şi reabilitării sistemului rutier şi a liniei de tramvai Piaţa Iancului - bd. Pierre de Coubertin se va face restricţionat, cu devieri temporare, păstrându-se două benzi de circulaţie pe sens pe toată durata lucrărilor, informează un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), potrivit Agerpres.
 
Tronsonul face parte din proiectul de modernizare a şoselei Iancului şi Pantelimon între Piaţa Iancului şi limita administrativă a oraşului (comuna Pantelimon). 
 
Lucrările constau în reabilitarea liniei de tramvai, a sistemului rutier, a trotuarelor, a sistemului de iluminat public, a sistemului de management al traficului, realizându-se cu această ocazie şi lucrările necesare la reţelele edilitare şi reamenajarea spaţiilor verzi, inclusiv dotare cu mobilier urban. 
 
La intersecţia dintre şoseaua Vergului şi şoseaua Pantelimon, sub nodul terminal intermodal, va fi construită şi o parcare subterană cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri. 
 
Astfel, începând de sâmbătă, tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze pe şoseaua Iancului, iar Regia Autonomă de Transport Bucureşti va reorganiza circulaţia mijloacelor de transport din zonă. 
 
Linia de tramvaie 46 va funcţiona între terminalele Granitul şi Banu Manta, pe următorul traseu: şos. Pantelimon, bd. Ferdinand, şos. Mihai Bravu, şos. Ştefan cel Mare, bd. Iancu de Hunedoara şi şos. Iancului, iar linia de tramvaie 55 se suspendă în perioada executării lucrărilor. 

 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close