Antena 3 CNN Actualitate Încep Zilele Educației Medicale

Încep Zilele Educației Medicale

Evenimentul este organizat de Societatea Studenţilor în Medicină București și va avea loc în perioada 15-21 martie, atât online, cât și fizic, la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila". Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener și sponsor Gold al evenimentului.

Încep Zilele Educației Medicale
12 Mar 2021   •   17:40

În cadrul evenimentului, ajuns la cea de-a IV-a ediție, vor avea loc o serie de workshopuri, lucrări știintifice și conferințe al căror scop este să ofere educație complementară și formare profesională studenților mediciniști.

Printre specialiștii și experții invitați la conferință se numără Dr. Mihai Niculescu, expert în nutrigenomică, cercetător cu peste 17 ani de experiență universitară în domeniul nutriției și nutrigeneticii în SUA și România, autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, și Dr. Marius Geantă, Președinte și Co-Fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, pionier al medicinei personalizate în România și Sud-Estul Europei.

Cei doi experți sunt parteneri științifici ai Fundației Dan Voiculescu și vor susține două workshopuri, chiar în prima zi a conferinței. Tematica propusă de aceștia este:

➡ Luni, 15 martie, ora 10:00, Dr. Marius Geantă - ”Cum să ne pregătim de medicina personalizată?"

➡ Luni, 15 martie, ora 16:00, Dr. Mihai Niculescu - "Utilizarea metodelor moderne de analiză genotipică în definirea necesarului individualizat de nutrienți"

Senatul Științific susține acest eveniment deoarece este rezultatul muncii unor tineri implicați, care doresc să ofere studenților acces la programe de pregătire complementară curriculei, valorificând exemple de practică medicală, prin workshopuri susținute de medici specialiști. Prin prezența celor doi specialiști, Senatul Științific sprijină accesul studenților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" la cercetare inovatoare și specialiști de top, în domenii medicale revoluționare”, a declarat Trisi Cristea, Director General Fundația Dan Voiculescu.

La finalul evenimentului, FDVDR va oferi un premiu, la tombola organizată, constând într-un Atlas de Anatomie de Pierre Kamina.

Cei interesați să participe la acest eveniment sau care doresc să afle programul științific, o pot face accesând unul dintre link-urile următoare:

https://sites.google.com/view/zem-bucuresti/program-%C8%99tiin%C8%9Bific

FACEBOOK: https://web.facebook.com/ZEM.SSMB

INSTAGRAM: @zem.ssmb

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC_FsR4-eP9kP3wqCHoaKleQ

SPOTIFY: ZEMBucharest

×
Parteneri
Ninsori abundente, astăzi, în România! Zonele care vor fi puternic afectate
x close