Antena 3 CNN Actualitate Incident la Sibiu, la sosirea lui Iohannis. Un bărbat a fost oprit de SPP-iştii preşedintelui

Incident la Sibiu, la sosirea lui Iohannis. Un bărbat a fost oprit de SPP-iştii preşedintelui

Incident la Sibiu, la sosirea lui Iohannis. Un bărbat a fost oprit de SPP-iştii preşedintelui
de M.Z.    |    21 Iun 2016   •   15:15

Un incident s-a produs la puține secunde după ce președintele Klaus Iohannis a coborât din mașină, în fața Primăriei din Sibiu, unde urma să sosească și președintele Germaniei, potrivit jurnalul.ro.

Faur Isaia, cel care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu, acum purta un rucsac și s-a desprins din mulțime, încercând să-i dea președintelui un plic. 

Gărzile l-au imobilizat, dar persoana a început să vocifereze, agitând plicul. 

Președintele s-a oprit la câțiva metri, l-a privit pe cetățean și a avut un schimb de replici. Omul cu plicul a strigat ”v-am mai dat, dar nu ați făcut nimic”. 

Șeful statului s-a îndreptat spre el, a luat plicul și i-a dat asigurări că o să vadă despre ce este vorba.

Faur Isaia este cel care în 2000, trecând de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns în preajma fostului președinte Emil Constantinescu, aruncându-i acestuia cerneală pe față.

În 2001, el i-a dat o scrisoare președintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în județul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu și o audiență la Palatul Cotroceni.

În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi și polițiști în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor și să se apropie de președintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări.

×
Subiecte în articol: Sibiu plic Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care intră banii pe voucherele de alimente! Anunțul momentului
x close