Antena 3 CNN Actualitate Incidente grave după meciul România - Polonia. Doi suporteri polonezi şi cinci români au fost reținuți

Incidente grave după meciul România - Polonia. Doi suporteri polonezi şi cinci români au fost reținuți

Incidente grave după meciul România - Polonia. Doi suporteri polonezi şi cinci români au fost reținuți
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2016   •   10:41

ROMÂNIA-POLONIA 0-3. Un număr de 12 suporteri polonezi şi cinci suporteri români au fost conduşi la secţiile de poliţie, vineri seara, în urma incidentelor de la meciul de fotbal dintre România şi Polonia, de pe stadionul Arena Naţională din Capitală, scrie Agerpres.

Dintre aceștia, poliţiştii au reţinut şapte suporteri, doi polonezi şi cinci români.

Potrivit biroului de presă al Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, organele de ordine au constatat şase infracţiuni şi 12 contravenţii vineri seara, cu ocazia partidei de fotbal.

ROMÂNIA-POLONIA 0-3. Naţionala de fotbal a României a fost învinsă fără drept de apel de formaţia Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci presărat cu incidente, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018.

România a făcut cel mai slab joc al său din ultimii ani şi a depăşită la toate capitolele de Polonia, golurile fiind marcate de Kamil Grosicki (11) şi Robert Lewandowski (83, 90+1 - penalty).

Polonia a controlat jocul încă din start, iar prima ocazie a fost semnată de Grosicki (10), care a şutat fără preluare, dar mingea a fost prinsă de Tătăruşanu.
 

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close