x close

A ajuns la spital în moarte clinică, iar medicii se pregăteau să o deconecteze când au constatat ceva incredibil. Au renunțat imediat la această intenție

31 Ian 2018   •   14:20
A ajuns la spital în moarte clinică, iar medicii se pregăteau să o deconecteze când au constatat ceva incredibil. Au renunțat imediat la această intenție Foto: captura video

Și-a sunat soțul și l-a anunțat că nu se simte bine, însă nimeni nu aștepta la ce avea să urmeze.  

Când și-a dat seama că situația este gravă, bărbatul a venit acasă și și-a dus soția, însărcinată în primul trimestru, direct la urgență.

Aici, însă, medicii l-au anunțat că femeia este în moarte clinică, din cauza unei hemoragii cerebrale și că nu mai are șanse să-și revină vreodată.

Așa că se pregăteau să o deconecteze pe Frankielen da Silva Zampoli Padilha de la aparate. Doar că spre surprinderea medicilor, gemenii pe care femeia îi aștepta și care nu aveau decât nouă săptămâni continuau să lupte pentru viața lor.

Au decis să mai aștepte. Voința micuților a fost mai mare decât orice explicație medicală, ala că mama a mai fost ținută în viață de aparate încă 123 de zile.

Micuții Asaph si Anna Victoria, un baietel și o fetiță, au fost născuți prin cezariană, scrie Daily Mail.

Citeşte mai multe despre:

moarte clinica descoperire incredibila
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati