Antena 3 CNN Actualitate Inedit A fost angajat să fotografieze o cerere în căsătorie. După șase ore, fotograful a realizat ce gafă uriașă a făcut

A fost angajat să fotografieze o cerere în căsătorie. După șase ore, fotograful a realizat ce gafă uriașă a făcut

A fost angajat să fotografieze o cerere în căsătorie. După șase ore, fotograful a realizat ce gafă uriașă a făcut
Sursa foto: Foto: Facebook/JP Photography
16 Mai 2017   •   11:49

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă cerere în căsătorie s-a transformat într-un coșmar, atât pentru cuplu, cât și pentru fotograf.

După o ședință de șase ore în care a încercat să surprindă cele mai tari cadre ale unei cereri făcută pe un munte, fotograful Jacob Peters a primit un mesaj chiar de la cel care îl angajase pentru cererea în căsătorie întreba de ce nu mai apare, scrie Mirror.co.uk.

Atunci, fotograful a realizat că în tot acest timp a făcut fotografii pentru un alt cuplu. „În jurul orei 6.17 am, a apărut un cuplu. Erau ei. Eram sigur. Au întârziat, dar nu prea mult. El a scos inelul, a îngenunchiat și a făcut cererea. Ea a început să plângă, l-a îmbrățișat și totul a mers bine”, a povestit Jacob Peters.

Apoi a urmat telefonul. Evident, clientul a făcut și el cererea, dar a rămas fără fotografii. Acum, fotograful a decis să ofere pozele gratuit cuplului pe care l-a surprins, așa că le-a încărcat pe o rețea de socializare.

 

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie cerere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close