Antena 3 CNN Actualitate Inedit A prins un pește uriaș, însă când s-a uitat în gura lui a avut un adevărat șoc. Este uluitor ce a putut găsi acolo (FOTO)

A prins un pește uriaș, însă când s-a uitat în gura lui a avut un adevărat șoc. Este uluitor ce a putut găsi acolo (FOTO)

A prins un pește uriaș, însă când s-a uitat în gura lui a avut un adevărat șoc. Este uluitor ce a putut găsi acolo (FOTO)
Sursa foto: Foto: Instagram/Monroe MacKinney
30 Iun 2017   •   20:57

Un pescar din Missouri a avut parte de un adevărat șoc, după ce a prins un pește mare. Monroe MacKinney nu înțelegea de ce acesta cântărea așa de mult, așa că a decis să-i deschidă gura.

S-a speriat îngrozitor, când a văzut că în interior se afla o cârtiță, care părea că își dorește să iasă la suprafață. Din păcate, aceasta era moartă, scrie iflscience.com.

Deși este un lucru total nebișnuit, o explicație logică există. Este foarte posibil ca animalul să fi fost răpit de o pasăra, care a scăpat-o în apă din cauza greutății.

„Cârtița m-a speriat puțin, era să scap peștele. Am crezut că este o broască țestoasă”, a declarat Monroe MacKinney, care a postat mai multe fotografii cu prada pe contul său de Instagram.

 

 

How often do you get to see a mole in a bass's mouth????? Crazy! #bassfishing #bass #fish #fishing #largemouthbass #largemouth #lunker #favoriterods #shimano #diawareels #diawa #thetugismydrug

O postare distribuită de Monroe Taylor C. Mackinney (@monroe_mackinney) pe

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close