Antena 3 Actualitate Inedit Albă ca zăpada şi Frumoasa adormită, două cazuri de prinţese Disney agresate sexual. Teoria unui profesor universitar

Albă ca zăpada şi Frumoasa adormită, două cazuri de prinţese Disney agresate sexual. Teoria unui profesor universitar

de S.T.    |    04 Ian 2018   •   11:33
Albă ca zăpada şi Frumoasa adormită, două cazuri de prinţese Disney agresate sexual. Teoria unui profesor universitar

Kazue Muta, un profesor de la Osaka University, a scris un întreg articol despre cazul unui om care a fost arestat după ce a sărutat într-un tren o femeie adormită.

Kazue Muta a afirmat că anumiţi prinţi de basm sunt mai puţin romantici decât ni s-a inoculat, întrucât ei realizează de fapt „acte sexuale obscene cvasi-compulsive asupra unui partener inconştient”.

Academicianul feminist şi autorul cărţii „Şefule, iubirea aceasta este hărţuire sexuală!” spune, citat de Fox News, că prinţii din poveşti precum Albă ca Zăpada şi Frumoasa Adormită sunt portrete ale agresiunii sexuale.

„Când te gândeşti raţional la Albă ca Zăpadă şi la Frumoasa Adormită, poveşti care spun despre o „prinţesă trezită prin sărutul unui prinț”, acestea descriu de fapt un atac sexual asupra unei persoane inconştiente”, a explicat ea.

„Aceste povestiri promovează violenţa sexuală şi aş vrea ca toţi să fie conştienţi de acest lucru”, a adăugat Kazue Muta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close