Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Înainte să mor, vreau să....". Dorinţele din creta ale clujenilor

"Înainte să mor, vreau să....". Dorinţele din creta ale clujenilor

"Înainte să mor, vreau să....". Dorinţele din creta ale clujenilor
Sursa foto: Foto: ziardecluj.ro
19 Noi 2015   •   23:34

Scartaitul cretei abia se aude in zgomotul de fundal. Ana nu se lasa si zgarie suprafata tablei, mazgalita cu semnaturi si inimioare. “Inainte sa mor...Vreau sa-l mai sarut o data pe Tudor!” Zambeste sfioasa, cand observa mesajul ei, incremenit intre celelalte sute. Gata, e scris. Asa sa fie!, scrie Ioana Oros, în ziardecluj.ro.

Se spune ca, atunci cand iti pui o dorinta, intregul Univers conspira pentru a ti-o indeplini. Ana e de aceeasi parere. Nu a putut sa treaca nepasatoare pe langa panoul care te imbie sa iti scrii cea mai arzatoare dorinta. O fi un joc copilaresc, dar pentru ea, e un motiv in plus sa o faca sa zambeasca.

Asemenea ei, zeci de oameni se opresc in fata panoului din capatul Bulevardului Eroilor. Iau o bucata de creta si inghesuie, printre mesaje, visul lor de-o viata.

“Inainte sa mor vreau sa calatoresc”; “Veau sa fac nunta cu Pety”, “Vreau sa ajung acasa in bratele tale”. "Inainte sa mor, vreau sa ne mai iubim o data”. “Inainte sa mor, vreau sa nu ne mai uram", “Vreau sa nu mai pleci”, “Vreau sa zambesc”, “Vreau sa va spun ca va iubesc”. “Vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi”.

“Inainte sa mor, vreau sa merg in Tibet”.

"Inainte sa mor, vreau sa ma casatoresc si sa am sapte copii"; "Inainte sa mor, vreau sa traiesc!

(...)

“Before I Die Wall” e in centrul Clujului de cateva zile, si va sta acolo pana saptamana viitoare, in 25 noiembrie. Sunt marturii ale tinerilor visatori, sperante venite din partea celor mai maturi sau mesaje zglobii ale copiilor. La un loc, aduna dorintele oamenilor, asa cum sunt ele: simple, sincere, autentice.
Mai multe mesaje şi detalii despre inedita iniţiativa pe ziardecluj.ro

×
Subiecte în articol: dorinte Cluj
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close