Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cerere în căsătorie inedită, în sala de cinema. A planificat momentul magic timp de șase luni, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos (VIDEO)

Cerere în căsătorie inedită, în sala de cinema. A planificat momentul magic timp de șase luni, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos (VIDEO)

Un tânăr a pus la cale o cerere în căsătorie inedită pentru a o surprinde pe cea cu care s-a hotărât să-și petreacă tot restul vieții. 

Cerere în căsătorie inedită, în sala de cinema. A planificat momentul magic timp de șase luni, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos (VIDEO)
Sursa foto: foto- Facebook
de Claudia Simion    |    10 Ian 2020   •   21:26

Lee Lochler și-a dus iubita, pe Sthuthi David, la filmul ei preferat de animație Disney, "Frumoasa din Pădurea Adormită". Tânărului i-a luat șase luni pentru a preschimba cea mai importantă scenă din film și a face ca personajele să aibă, de fapt, chipurile lor. 

Întregul moment a fost filmat. În imagini se poate observa expresia nedumerită a tinerei, care nu înțelegea deloc ce se întâmplă. Momentul magic în care Lee a prins cutia în care se afla inelul pentru a-și cere iubita de soție a lăsat întregul public cu gura căscată. 

La scurt timp, după ce s-a făcut lumină în sală, Stuthi s-a uitat în spate și a constatat că publicul era format din toți prietenii și familiile lor, care erau acolo pentru a urmări momentul impresionant și răspunsul mult așteptat. 

"Nu în fiecare zi o ceri în căsătorie pe iubita ta din liceu. Așa că acum o să-mi iau timpul de care am nevoie, o să savurez acest moment. Sper că nu te deranjează, e un moment foarte important. Sthuthi David, vrei să trăiești fericită până la adânci bătrâneți alături de mine?", a întrebat-o Lee Lochler. 

Stuthi a fost extrem de emoționată, dar răspunsul ei a fost foarte hotârât. "Da", a spus ea fără să aștepte prea mult.

"Am crezut că era ceva în neregulă cu filmul", a mai adăugat tânăra, cu ochii în lacrimi. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close