Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cotidianul american USA Today: România e din basme

Cotidianul american USA Today: România e din basme

Cotidianul american USA Today: România e din basme
Sursa foto: Foto: Wikipedia.org
21 Noi 2017   •   23:00

Cotidianul american USA Today, a trecut în revistă puncte de atracție din Europa, unde este menționată și România. Americanii spun că țara noastră merită să fie una dintre destinațiile turistice importante ale Europei și afirmă că România este ruptă din basme.

”Cu toate că mulți se gândesc la România ca fiind locul unde se desfășoară acțiunea din Dracula lui Bram Stoker, explorarea țării te face să te simți mai degrabă ca într-o poveste a fraților Grimm. Are tot ce își poate dori un vizitator în Europa: străzi pietruite, castele maiestuase și cafenele bizare, totul într-un decor muntos spectaculos.

Cel mai probabil vă veți începe călătoria în București și ar trebui să acordați orașului câteva zile. Aflarea istoriei sale complicate va servi ca o bază importantă pentru înțelegerea restului țării. Puteți face fascinantul Tur al Comunismului, alături de ghizi care vă vor împărtăși cum arătau viețile lor în vremea comunismului. Fiecare opriere în oraș este plină de evenimente istorice și anecdote personale, dezvăluind o parte a Bucureștiului. 

După ce terminați cu orașul luați un tren către Transilvania și explorați Munții Carpați cu ajutorul snowmobilelor, săniilor trase de câini sau cai.”, se arată în articolul publicat de USA Today.

×
Subiecte în articol: România Europa turisti articol
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close