Antena 3 CNN Actualitate Inedit Criminalul cu chip de înger! A omorât numai femei - peste 100 de suflete nevinovate: „Aş vrea să le transmit familiei şi prietenilor...”

Criminalul cu chip de înger! A omorât numai femei - peste 100 de suflete nevinovate: „Aş vrea să le transmit familiei şi prietenilor...”

Criminalul cu chip de înger! A omorât numai femei - peste 100 de suflete nevinovate: „Aş vrea să le transmit familiei şi prietenilor...”
Sursa foto: sursa foto: A1
31 Iul 2019   •   17:01

România se află în stare de șoc după descoperirea rămășițelor trupești ale unor tinere fete în gospodăria unui mecanic auto din Caracal. Dacă în țara noastră astfel de cazuri sunt destul de rare, peste Atlantic, criminalii în serie au devenit inclusiv eroi de filme sau documentare.

Poate cel mai cunoscut criminal în serie din lume este Ted Bundy, un tânăr din Burlington (Vermont - SUA), care, potrivit estimărilor finale, a omorât 30 de femei pe care le-a violat și le-a schingiut în cele mai odioase feluri.

Despre bilanțul atroce al lui Bundy se spune că nu poate fi stabilit cu exactitate pentru că dincolo de 30 de crime recunoscute, anchetatorii bănuiesc că alte zeci de femei dispărute în mod misterios ar fi pierit, ucise fiind de diabolocul infractor, care a speriat Statele Unite ale Americii în perioada 1974-1978.

Continuarea, pe A1 Premium.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close