Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cum arată palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagră - FOTO

Cum arată palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagră - FOTO

Cum arată palatul de 1 miliard de dolari lui Vladimir Putin de la Marea Neagră - FOTO
01 Apr 2017   •   17:04

De ani de zile circulau zvonuri cum că Vladimir Putin şi-ar fi construit un palat impresionant în sudul Rusiei cu banii furaţi de la fondul de stat, informează International Business Times, citat de businessmagazin.ro.
 
În 2015 au fost publicate fotografii ale palatului situat lângă Praskoveevka, în Krasnodar Krai. Proprietatea de 67 de hectare situată lângă Marea Neagră are terenuri de sport, parcuri, piscine şi chiar un mic sat pentru personal.
 
În documentele publice se arată că proprietatea este un hotel, dar activiştii ruşi din opoziţie susţin că palatul aparţine lui Putin, iar acest fapt este demonstrat de prezenţa serviciilor de securitate, dar şi de anumite documente incriminatoare care demonstrează cine este defapt proprietarul palatului.
Costurile construcţiei palatului au fost estimate (2009) la 1 miliard de dolari de către Kolesnikov, un opozant al lui Putin.

Primele fotografii cu clădirea au apărutîn 2010 pe site-ul RuLeaks.net, varianta rusească a WikiLeaks. Kremlinul a negat în mod constant că palatul este construit pentru Putin, şi a respins acuzaţiile de corupţie.

Galerie FOTO, AICI.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close