Antena 3 Actualitate Inedit Ce a scris David Bowie în prima scrisoare trimisă unui fan din America

Ce a scris David Bowie în prima scrisoare trimisă unui fan din America

12 Ian 2016   •   19:25
Ce a scris David Bowie în prima scrisoare trimisă unui fan din America
Sursa foto: Foto:facebook.com/davidbowie
mirror.co.uk.

În 1967, când David Bowie își clădea cariera muzicală, artistul a scris prima scrisoare adresată unui unui fan din America. Este vorba de Sandra Dodd  din New Mexico, care avea la acea vreme 14 ani, și care i-a scris artistului pentru a-l felicita pentru muzica lui.

David Bowie i-a răspuns scriindu-i următoarele rânduri.

”Ca răspuns la întrebările tale, numele meu real este David Jones și cred că nu e nevoie să-ți spun de ce l-am schimbat. "Nimeni nu va face o maimuță din tine", a spus managerul meu. Ziua mea de naștere este 08-01 și cred că am 1,77 m înalțime. Există un fan club aici, în Anglia, dar dacă lucrurile merg bine în Statele Unite, atunci vom avea și acolo unul. E un pic prea devreme să ne gândim la asta acum. Sper ca o zi să pot ajunge în America. (...) Îți mulțumesc pentru amabilitatea de a-mi scrie și te rog să continui să îmi mai scrii despre tine”, sunt câteva dintre rândurile scrise de artistul britanic unui fan din America.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close