Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi mistreți au intrat la el în curte pe ninsoare. Proprietarul a reușit ceva extrem de rar - Cum a fost filmat 

Doi mistreți au intrat la el în curte pe ninsoare. Proprietarul a reușit ceva extrem de rar - Cum a fost filmat 

Doi mistreți au intrat la el în curte pe ninsoare. Proprietarul a reușit ceva extrem de rar - Cum a fost filmat 
17 Ian 2017   •   11:28

Un vanator din Slovacia a reusit o performanta extrem de rara. El obisnuia sa le lase mancare in fiecare zi mistretilor in padure si se pare ca animalele flamande au ajuns sa-i recunoasca vocea.  

Animalele s-au obisnuit repede cu barbatul care le lasa hrana in fiecare dimineata. La inceput ursii au asteptat ca el sa plece inainte de a se infrupta din cele primite. Acum, mananca cu el de fata. Mistretii il aud de departe si il asteapta cand vine cu mancarea. 

”Prima data au venit inspre mine alergand. Mi-a fost teama. Mi-am dat seama ca reactioneaza atunci cand imi aud vocea. Este o experienta speciala pentru mine” a povestit Vladimir Misena.

Un prieten l-a filmat cu telefonul mobil pe Vladimir in timp ce hraneste doi mistreti la marginea padurii. Barbatul vrut sa aiba imaginile drept dovada pentru cine nu il crede ca cei doi porci salbatici ii sunt prieteni, scriu cei de la Stirile ProTV.

×
Subiecte în articol: animale vanatori filmat mistreti
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close