Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cele mai tari glume cu Elon Musk, postate chiar de miliardar după ce a cumpărat Twitter

Cele mai tari glume cu Elon Musk, postate chiar de miliardar după ce a cumpărat Twitter

După ce a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari, cel mai bogat om de pe planetă a postat mai multe indicii privind eventualele noi achiziții de companii.

Cele mai tari glume cu Elon Musk, postate chiar de miliardar după ce a cumpărat Twitter
Sursa foto: Getty Images
de Adrian Iclozan    |    28 Apr 2022   •   12:15

Cele mai multe sunt ironii, asupra cărora însuși Elon Musk a revenit.

Alte mesaje estimează anvergura politico-socială a Twitter și fac trimitere la rețeaua socială alternativă, lansată de fostul președinte american Donald Trump.

Elon Musk: "Nu pot face minuni"

O captură foto cu un aparent mesaj al lui Musk în care acesta spune că va cumpăra MacDonalds și va repara toate automatele de înghețată este comentată astfel de multi-miliardar: "Uite, nu pot să fac minuni".

Totuși Musk intră, aparent, pe terenul miracolelor cu un tweet de joi dimineață, în care scrie: "Urmează să cumpăr Coca-Cola, pentru a readuce cocaina în băutură".

Coca-Cola a fost creată inițial ca tonic pentru creier și conținea o anumită doză de cocaină, pe vremea când substanța nu era interzisă.

De la începutul secolului trecut însă, cocaina nu se mai numără printre ingredientele celebrei băuturi răcoritoare.

Acest aspect i-a fost semnalat lui Musk de un utilizator iar miliardarul a marșat imediat.

"Să-i tragem un șut lui Red Bull", a plusat el.

Într-o altă captură ce imortalizează un pretins tweet al lui Musk, mesajul este "Cumpăr Australia pentru a elibera insula-închisoare" iar un utilizator răspunde: "Succes în competiția cu China, amice".

Elon Musk: "Rețeaua lui Trump mai bine s-ar numi Trompeta"

Printre tweet-uri despre ultima misiune SpaceX și andocarea capsulei Dragon 9 la Stația Spațială Internațională, Elon Musk postează și în legătură cu viitorul Twitter, după achiziție.

"Pentru ca Twitter să merite încrederea publicului, trebuie să fie neutru din punct de vedere politic, ceea ce înseamnă să supere în mod egal extrema dreaptă și extrema stângă", susține noul proprietar al rețelei sociale.

Asta, după ce în urmă cu 9 zile, omul de afaceri aprecia că "politicile unei platforme de social-media sunt bune dacă cei mai extremi 10% utilizatori de la  stânga și de la dreapta sunt la fel de nemulțumiți".

Musk remarcă, pe de altă parte, interesul crescut pentru rețeaua alternativă lansată de fostul președinte american, Donald Trump.

"Truth Social (ce nume groaznic) există pentru că Twitter a cenzurat libertatea de exprimare. (Rețeaua lui Trump) ar trebui să se numească 'Trompeta'", opinează Musk.

Fostul președinte, suspendat pe viață de pe Twitter după ce adepții săi au atacat Capitoliul anul trecut, a declarat că nu vrea să revină pe Twitter nici dacă i se ridică interdicția.

×
Subiecte în articol: Elon Musk Twitter
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close