Antena 3 CNN Actualitate Inedit Garsoniera virală de 11 mp din Cluj, vizitată de un celebru vlogger român. Ce spune agentul imobiliar care a publicat anunțul

Garsoniera virală de 11 mp din Cluj, vizitată de un celebru vlogger român. Ce spune agentul imobiliar care a publicat anunțul

Vloggerul Mircea Bravo a vizitat garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj devenită virală după ce a fost publicată pe internet spre închiriere, cu prețul de 200 de euro. Mircea Bravo a fost primit în locuință chiar de agentul imobiliar care a publicat anunțul.

Garsoniera virală de 11 mp din Cluj, vizitată de un celebru vlogger român. Ce spune agentul imobiliar care a publicat anunțul
Sursa foto: YouTube/MIRCEA BRAVO
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2022   •   23:54

„La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus Antonio Boja, agentul imobiliar.

Acesta susține că garsonieră este ”peste medie” din punct de vedere estetic: ”În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilat.”

Citește și: Chirie uriașă pentru garsoniera minusculă din Cluj. Topul celor mai amuzante comentarii

„Am fost contactat de foarte multe persoane. Vloggeri, jurnaliști, oameni din televiziune. Am dat o grămadă de interviuri. (...) Unele persoane nu au crezut că există garsoniera asta în Cluj. Că sunt niște poze preluate.”, a povestit Antonio Boja.

Citește și: Francisc Doboș: "M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați"

Garsoniera a devenit cunoscută la nivel național datorită zecilor de comentarii amuzante pe care oamenii le-au lăsat pe internet. „Dacă comand o pizza family, intră pe uşă sau trebuie luată felie cu felie?”, a fost una dintre reacții.

Garsoniera a devenit și subiect de memă. Emmanul Macron și Vladimir Putin au fost așezați pe celebra canapea galbenă cu ajutorul programelor de editare. Și Elena și Nicolae Ceaușescu au intrat în locuința minusculă.

 

×
Subiecte în articol: garsoniera Cluj vlogger
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close