Antena 3 CNN Actualitate Social Francisc Doboș: "M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați"

Francisc Doboș: "M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați"

De două zile, românii râd de minuscula garsonieră din Cluj, scoasă la închiriere cu 200 de euro. Părintele Francisc Doboș pune și el gaz pe focul glumelor ce nu mai contenesc pe internet.

Francisc Doboș: "M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați"
de Dana Musceleanu    |    09 Feb 2022   •   09:25

Francisc Doboș, paroh la biserica Sacre Cœur de lângă Piața Aviatorilor din București, nu a lăsat să treacă pe lângă el subiectul garsonierei de 11 metri pătrați de la Cluj

"M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Mi-a zis că ar fi faimoasă. În plus, nici nu ar trebui să intru, nu ar fi loc dacă ar fi și ei înăuntru. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă.

Mai bine dau de la București :)))", a scris preotul pe contul său de Facebook. 

Un proprietar din Cluj cere 200 de euro chirie pentru această garsonieră în care "faci curăţenie cu un şerveţel umed" 

Anunțul de închiriere postat duminică pe Facebook de către o agenție imobiliară a strâns peste 50.000 de comentari și 10.000 de distribuiri. Deși glumele și ironiile au curs din toate colțurile țării, garsoniera de doar 11 metri pătrați a fost deja închiriată pentru suma de 180 euro.  

 

×
Subiecte în articol: Francisc Doboș Cluj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close