Antena 3 CNN Actualitate Inedit Incident grav în trafic, în Capitală! „M-a umplut de scuipat! Tremur!”

Incident grav în trafic, în Capitală! „M-a umplut de scuipat! Tremur!”

Incident grav petrecut în Capitală, în trafic. O tânără a povestit pe o rețea de socializare că a fost victima unei întâmplări neașteptate.

Incident grav în trafic, în Capitală! „M-a umplut de scuipat! Tremur!”
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Mar 2020   •   18:22

Femeia a fost scuipată de un bărbat de pe un moped. Individul a fost depistat în numai jumătate de oră de către poliţişti. 

"Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în maşină, pe geamul pe care îl aveam deschis la maşină. Am tras maşina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipaţi pe faţă, pe haine. Sunt în stare de şoc! Nu ştiu ce am de făcut acum", a scris Gabi Savu Dinu pe Facebook.

La scurt timp, oamenii legii au reușit să-l identifice pe bărbat.

"În urma postării pe reţele de socializare a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puţin de 30 de minute de la sesizare.Bărbatul a fost depistat în trafic de poliţişti ai  Secţiei 18 şi condus la audieri la Secţia 21, competentă teritorial. În acest moment se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi de drept", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

 

×
Subiecte în articol: incident trafic
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close