Antena 3 CNN Actualitate Inedit Iohannis i-a trimis flori lui Ciolacu, de ziua lui. Cum a primit gestul președintele interimar al PSD

Iohannis i-a trimis flori lui Ciolacu, de ziua lui. Cum a primit gestul președintele interimar al PSD

Iohannis i-a trimis flori lui Ciolacu, de ziua lui. Cum a primit gestul președintele interimar al PSD
Sursa foto: Foto: facebook Klaus Iohannis/Agerpres
28 Noi 2019   •   12:57

Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis flori lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, care își aniversează astăzi, 28 noiembrie, ziua de naștere.

Potrivit stiripesurse.ro, Iohannis i-a trimis lui Ciolacu o orhidee, care a fost lăsată de către acesta în grija personalului de la Camera Deputaților, unde Marcel Ciolacu este președinte.

Citește și: Cine este Marcel Ciolacu, noul președinte interimar al PSD. Ce legături are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar PSD după demisia din funcţie a Vioricăi Dăncilă, care a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis. Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit marţi pentru o analiză a rezultatelor înregistrate la prezidenţiale, după ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a pierdut alegerile în faţa candidatului PNL, actualul preşedinte, Klaus Iohannis. În urma unei şedinţe maraton Viorica Dăncilă a demisionat, iar conducerea partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu are 52 de ani și este născut la data de 28 noiembrie 1967, la Buzău.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close