x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Liniile inimii din palme ți se aliniază? Vezi ce înseamnă asta!

de A.M.P   •   11 Aug 2017   •   22:58
Liniile inimii din palme ți se aliniază? Vezi ce înseamnă asta! 482
Foto: pixabay.com

Linile inimii sunt curbele aflate în partea superioară a fiecărei palme și cei care trăiesc din cititul în palmă sunt în stare să garanteze semnificația lor. Pentru a-ți face o idee mai bună despre cum te influențează în dragoste și în viață, în general, vezi mai jos cele mai comune trei interpretări ale poziționării acestor linii, potrivit feminis.ro.

Aliniere perfectă - Lipește-ți palmele astfel încât degetele mici să se atingă și dacă linile inimii se continuă perfect înseamnă că ești o persoană calmă. Mai înseamnă și faptul că ai grijă de cei din jur și că ești un părinte excelent.

Dreapta mai sus - Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea stângă asta înseamnă că ești o amantă bună și ești atrasă de acele suflete blânde, statornice și la locul lor. De asemenea, deții o înțelepciune ieșită din comun pentru vârsta pe care o ai.

Stânga mai sus - Dacă linia inimi din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreptă, atunci ești o fire independentă și aseritvă, căreia îi plac provocările și care are nevoie de un partener pentru a simți că viața este completă.

sati