Antena 3 CNN Actualitate Inedit Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Beneficiile zilei de luni: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți în această zi

Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Beneficiile zilei de luni: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți în această zi

Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Beneficiile zilei de luni: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți în această zi
07 Mai 2018   •   09:55

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” despre zilele săptămânii și punctele forte ale lor.

Luni este favorabilă negocierilor și proiectelor. Luni este foarte bine să vă stabiliți ce proiecte aveți, să le duceți la bun sfârșit sau măcar să le creionați pentru a ști ce aveți de dezvoltat. Fiind o zi a Lunii este nevoie de mult calm și posibilitățile voastre de a dezvolta ceva benefic pentru săptămâna în curs e fantastic de mare.

Dar la fel de bun, ziua de luni sau noaptea de luni este benefică visurilor premonitorii, dar și intuiților. La fel de benefică în ziua de luni este de preferat să faceți o baie în cadă, care este mult mai benefică și de preferat acelor dușuri pe care le faceți zilnic.

Ziua de luni este la fel de bună pentru regimurile cu lactate. Ținând cont că vine după o zi de duminică, când ați savurat mai multe delicatesuri, luni este o zi de curățare a organismului. Așa că e de preferat să consumați lactate, brânză, cașcaval, un lapte, un iaurt. Sunt benefice, sunt mâncăruri mai ușoare și, totodată, vă ajută de decongestionați tot ceea ce ați mâncat cu savoare în ziua precedentă.

Dar la fel de bună, ziua de luni este favorabilă tuturor plantaților, culturilor, atât culturilor aeriene, când Luna este în creștere, cât și rădăcinoaselor, când Luna este în descreștere.

Ce trebuie să evităm să facem într-o zi de luni? În primul rând, să bei prea mult înainte de culcare. Evitați seara să consumați băuturi, indiferent de ce natură, că sunt carbogazoase sau băuturi mai tari.

Tot luni este contraindicat să folosești obiecte ascuțite. Nu vă apucați să vă tăiați unghile, să folosiți un cuțit cu vârf să desfaceți ceva, o cutie.

Nebenefic este și să te mânii, să mănânci cereale și fruce uscate și să te dezobișnuiești de aceste lucruri.

×
Subiecte în articol: previziuni Magia zilei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close