Malala Yousafzai i-a înfuriat pe musulmani. Cum a fost fotografiată la Oxford laureata Premiului Nobel pentru Pace. „Uitați-vă la ipocrita asta!” - FOTO

de A.M.P    |    18 Oct 2017   •   10:03
Malala Yousafzai i-a înfuriat pe musulmani. Cum a fost fotografiată la Oxford laureata Premiului Nobel pentru Pace. „Uitați-vă la ipocrita asta!” - FOTO Galerie foto (3) Foto: Agerpres/Xinhua

Malala Yousafzai, laureata Premiului Nobel pentru Pace, i-a înfuriat pe internauți după ce a fost fotografiată la Oxford îmbrăcată în blugi și cu cizme cu toc. 

Malala, care a supraviețuit după ce a fost împușcată în cap de talibani, ulterior devenind o activistă înfocată în numele educației, este acuzată acum că a renunțat la ținuta musulmană, scrie Daily Mail.

Într-o fotografie fără autor, care a fost publicată în Pakistan, activista de 20 de ani apare îmbrăcată în blugi, cu o jachetă de tip bombardier și ghete cu toc.

Iată câteva dintre mesajele violente care i-au fost adresate:

"Acesta a fost motivul pentru care glonțul a vizat direct capul ei acum mult timp”.

”Uitați-vă la ipocrita de Malala, îmbrăcată în pantaloni. E musulmană?”

”Vrei un premiu de nobel și să te înscrii la Universitatea Oxford? Pasul 1: fă în așa fel să fii împușcată... marea avocată a drepturilor femeilor lol”.

 

Parteneri
x close