Antena 3 Actualitate Inedit Poveste de dragoste încheiată tragic: „Sper să mă ierţi tu, pentru că eu nu mă pot ierta! Te iubesc, Simona mea“

Poveste de dragoste încheiată tragic: „Sper să mă ierţi tu, pentru că eu nu mă pot ierta! Te iubesc, Simona mea“

05 Mar 2017   •   09:21
Poveste de dragoste încheiată tragic: „Sper să mă ierţi tu, pentru că eu nu mă pot ierta! Te iubesc, Simona mea“
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Undeva în Apuseni, pe marginea unui drum din localitatea Someşul Cald, un monument funerar aminteşte de o poveste de dragoste încheiată cu o tragedie. O tânără în vârstă de 26 de ani a murit în acest loc în urmă cu doi ani. De atunci, iubitul ei vine în fiecare zi şi pune o candelă şi flori în amintirea acesteia şi îi cere iertare plângând, scrie adevarul.ro.

Nenorocirea a avut loc în 1 mai 2015. Simona Marinela Candrea, o tânără în vârstă de 26 de ani din Vatra Dornei, a murit într-un tragic accident. Se afla într-o maşină modificată pentru concursuri off-road, condusă de prietenul ei, Abdul Rahim Jousouf Hadil, un cetăţen de origine arabă. Acesta deţine un service pentru cutii de viteză în localitatea Gilău, unde lucra şi Simona. Cei doi obişnuiau să participe frecvent la concursuri şi plimbări off-road în Munţii Apuseni.  

În ziua fatidică, prietenul Simonei a încercat să urce cu maşina o pantă abruptă din zona Someşul Cald. La un moment dat a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat şi prăvălit la vale aproape 100 de metri. Deşi purta echipament de protecţie, Simona Candrea nu a supravieţuit accidentului. Prietenul acesteia, şoferul, a scăpat fără răni grave. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close