Antena 3 CNN Actualitate Inedit Preotul român cu o afacere de peste 100 de milioane de lei. Ideea cu care a dat lovitura

Preotul român cu o afacere de peste 100 de milioane de lei. Ideea cu care a dat lovitura

Ciprian Otea este preot, dar și afacerist. Acesta a devenit antreprenor în timp ce urma seminarul teologic de la Iași.

Preotul român cu o afacere de peste 100 de milioane de lei. Ideea cu care a dat lovitura
Sursa foto: Facebook/Ciprian Otea
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2022   •   22:03

Compania lui Ciprian Otea, Misavan, care are o cifră de afaceri de 101 milioane de lei, furnizează produse şi servicii integrate de curăţenie, acoperind întregul necesar de consumabile pentru spaţii comerciale, casnice şi de birouri.

În 2020, afacerea s-a clasat pe a patra poziţie în topul celor mai mari producători de bunuri de larg consum, din anuarul „Cei mai mari jucători din economie”, realizat de Ziarul Financiar, după Procter & Gamble şi înaintea Unilever, potrivit Business Magazine.

Ciprian Otea a pornit afacerea în urmă cu 22 de ani. În 2009 avea un portofoliu de 3.500 de produse, dar a renunțat la peste 2.000 dintre ele când a decis să își schimbe strategia de business. Din 2017 s-a axat pe extinderea teritorială. În prezent, Ciprian Otea are un portofoliu de peste 10.000 de clienți.

Compania are în prezent 12 filiale în toate zonele ţării, inclusiv în Bucureşti.

Articolele din portofoliul companiei sunt produse în fabrica Misavan de la Voineşti, judeţul Iaşi. Proiectul fabricii a fost iniţiat în 2017.

Pentru a păstra calitatea, antreprenorul spune că nu a scos niciodată profitul din firmă, ci l-a reinvestit. „Cea mai valoroasă investiţie este echipa cu care lucrez, iar din perspectivă strict financiară, este cea demarată în iunie 2020 şi pe care o finalizăm în următoarele luni, şi anume depozitul logistic al Misavan din Parcul Industrial Miroslava din Iaşi, în valoare de aproape 7 milioane de euro, inclusiv stocurile de marfă”, a declarat Ciprian Otea pentru Business Magazine.

 

 

×
Subiecte în articol: preot afacere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close