Antena 3 Actualitate Inedit Preotul o înșela pe preoteasă. Decizia inedită a femeii când a aflat că trimisul Domnului e bisexual

Preotul o înșela pe preoteasă. Decizia inedită a femeii când a aflat că trimisul Domnului e bisexual

de M.Z.    |    29 Oct 2016   •   09:25
Preotul o înșela pe preoteasă. Decizia inedită a femeii când a aflat că trimisul Domnului e bisexual
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O vorbă veche românească spune să faci ce zice preotul, și nu ce face el. Un caz de acest fel a avut loc în Anglia, acolo unde un preot, care este și profesor de psihologie, a ajuns să fie exclus din biserică, după ce soția sa nu i-a mai suportat comportamentul și l-a dat de gol.

Părintele, după spusele femeii, ducea o viață dublă, era bisexual și obsedat de sex. Mai mult, el a fost prins petrecând cu prostituatele și frecventa saunele pentru homosexuali, potrivit thesun.co.uk.

De asemenea, împotriva preotului James Day, tată a trei copii, a fost depusă și o plângere. 

”El mi-a zis că cele mai importante două lucruri în viață sunt sexul și Dumnezeu”, a spus femeia care a făcut reclamația, adăugând că părintelui îi plăcea să întrețină și relații sexuale în grup.

Soția preotului, Brite Day, ”înarmată” cu imagini pornografice găsite în computerul bărbatului, dar și cu detalii despre aventurile lui cu alți bărbați, a mers la tribunalul Biserii Angliei. Ulterior, el a fost exclus din clerul bisericii.

Soția sa a mărturisit că nu a făcut acest demers neapărat din cauza vieții extraconjugale, dar pentru că preotul a agresat-o și ar fi încercat să o sugrume cu o eșarfă.

×
Subiecte în articol: homosexualitate Anglia preot
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close