Antena 3 Actualitate Inedit S-a plâns că vecinii fac prea mult zgomot în timpul sexului. Răspunsul primit de tânără a devenit viral

S-a plâns că vecinii fac prea mult zgomot în timpul sexului. Răspunsul primit de tânără a devenit viral

02 Noi 2016   •   18:52
S-a plâns că vecinii fac prea mult zgomot în timpul sexului. Răspunsul primit de tânără a devenit viral
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

S-a plâns că vecinii săi fac prea mult zgomot în timpul actului sexual, aşa că a decis să le atragă atenţia într-un mod nostim şi politicos. 

"Salutare vecine, te rog să faci sex în liniste. Unii dintre noi încearcă să doarmă şi nu doresc să li se aducă aminte cât de singuri sunt. Simţiţi-vă liberi să faceţi toată dragostea din lume, dar vă rog, faceţi-o la un volum mai mic. Mulţumesc!".

Studenta nu se aştepta însă la un răspuns la fel de nostim. În plus, a primit şi o ciocolată. 

"Dragi vecini îmi pare incredibil de rău. Nu mi-am dat seama cât de zgomotoasă sunt şi ştii cum e, uneori e plăcut să fii aşa, dar în detrimentul vostru, lucru pentru care îmi cer sincere scuze. Sper că acest lucru nu s-a întâmplat prea des şi îţi mulţumesc pentru felicitarea amuzantă. Cu siguranţă voi încerca să remediez situaţia. Şi stai liniştită, nu vei fi singură pe veci. Persoana potrivită va veni la momentul potrivit. Eu am fost singura 18 ani". 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close