Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a sinucis chiar în faţa familiei. Cazul care a şocat o lume întreagă. Ce a împins-o pe adolescenta de 18 ani la gestul fatal

S-a sinucis chiar în faţa familiei. Cazul care a şocat o lume întreagă. Ce a împins-o pe adolescenta de 18 ani la gestul fatal

S-a sinucis chiar în faţa familiei. Cazul care a şocat o lume întreagă. Ce a împins-o pe adolescenta de 18 ani la gestul fatal
Sursa foto: Foto: Facebook
02 Dec 2016   •   16:01

La doar 18 ani, Brandy Vela din Texas a luat o decizie radicală: Să-şi încheie socotelile cu viaţa. Fata a ales să se sinucidă chiar în faţa familiei sale.

Motivul este de-a dreptul şocant. Tânăra fusese adusă în pragul disperării de prietenii virtuali care au ironizat-o şi au făcut glume răutăcioase pe seama sa.

Tinerei i s-a spus în repetate rânduri că este „urâtă”, „grasă” şi „de ce mai este aici”. Exasperată de toate astea, fata a decis să pună punct unei vieţi de umilinţă.

Le-a scris celor dragi, un ultim mesaj: „Vă iubesc mult, să vă amintiţi asta, vă rog. Iertaţi-mă pentru totul”.

Apoi, cei din casă au auzit-o plângând foarte tare şi s-au grăbit să ajungă în camera ei. „Am auzit pe cineva plângând, aşa că am urcat în fugă şi m-am uitat în camera ei. Era la perete, avea un pistol şi plângea. I-am strigat: «Brandy, te rog nu face asta, Brandy, nu»”, a povestit sora mai mare, Jackie.

Tânăra la rândul ei a strigat după ajutor pentru a împiedica tragedia ce avea să urmeze. Nimeni nu a reuşit însă din păcate.

×
Subiecte în articol: sinucidere s-a sinucis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close