Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se uita la showul ei preferat, când și-a văzut iubitul la televizor. A izbucnit instant în lacrimi. „Cum a putut să facă asta?” (VIDEO)

Se uita la showul ei preferat, când și-a văzut iubitul la televizor. A izbucnit instant în lacrimi. „Cum a putut să facă asta?” (VIDEO)

Se uita la showul ei preferat, când și-a văzut iubitul la televizor. A izbucnit instant în lacrimi. „Cum a putut să facă asta?” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
19 Dec 2017   •   21:32

Se uita la showul ei preferat, când și-a văzut iubitul la televizor. A izbucnit instant în lacrimi fără să mai aștepte urmarea.

Kamela și Conor erau împreună de șase ani, așa că tânărul s-a decis ca a venit momentul pentru o cerere în căsătorie ca la carte. Cu ajutorul companiei Netflix, momentul a fost unul special.

Tânăra credea că participă la un reality-show, așa că s-a instalat comod în canapea pentru a se uita la seria sa preferată „Santa Clarita Diet”.

La scurt timp, iubitul său și-a făcut apariția în show, alături de actorii principali, Drew Barrymore și Timothy Olyphant. „Am o întrebare pentru iubita mea”.

De lângă ea, bărbatul a scos imediat un inel de logodnă și a cerut-o de soție. „Nu e posibil, ești serios?”. La scurt timp, Kamela a izbucnit în lacrimi. În final, după ce și-a revenit a acceptat cererea.

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close