Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a văzut iubitul în fața unui mormânt. Când a văzut al cui este a izbucnit în lacrimi. A înțeles totul (FOTO+VIDEO)

Și-a văzut iubitul în fața unui mormânt. Când a văzut al cui este a izbucnit în lacrimi. A înțeles totul (FOTO+VIDEO)

Și-a văzut iubitul în fața unui mormânt. Când a văzut al cui este a izbucnit în lacrimi. A înțeles totul (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
04 Iul 2017   •   13:20

Erau împreună de cinci ani, când el i-a spus iubitei că pleacă la New York pentru a serba ziua de naștere a unui prieten. În realitate, Matthew a călătorit aproape 5000 km pentru a-i face o super surpriză în vederea cererii în căsătorie care urma.

Mai precis, bărbatul a vizitat familia iubitei sale, Kristina, pentru a le cere permisiunea pentru a o cere în căsătorie. Matthew a mers întâi la mama Kristinei, Angelina, a ajuns și la bunica iubitei, care trăiește în Las Vegas.

Matthew nu a uitat să treacă și pe la mormântul tatălui Kristinei din Highland Mills, New York, cu care aceasta avusese o relație specială. În momentul în care iubita sa a văzut filmulețul, dar și înregistrarea din cimitir, Kristina a înțeles ce avea să urmeze. Printre lacrimi și vizibil emoționată, tânăra a înțeles cât de mare este iubirea partenerului său. Așa că a acceptat cererea în căsătorie imediat.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close