Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-au găsit hamsterul mort și se pregăteau să-l îngroape când au descoperit ceva incredibil

Și-au găsit hamsterul mort și se pregăteau să-l îngroape când au descoperit ceva incredibil

Și-au găsit hamsterul mort și se pregăteau să-l îngroape când au descoperit ceva incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Noi 2017   •   15:33

Lisa Goodman a crezut că Fudge, hamsterul fiicei sale, a murit și se pregătea chiar să-l îngroape, când a făcut o descoperire incredibilă. Animalul, care era rece și țeapăn, intrase de fapt în hibernare.

Femeia din Oxfordshire, Anglia, a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, iar în scurt timp postarea a devenit virală.

Iubitorii de animale au intrat în panică și cred acum că este foarte posibil să-și fi îngropat animalele de vii crezând că au murit.

„Am vrut să postez asta și să împărtășesc îngrijorarea de care mulți nu își dau seama. Fudge este hamsterul fiicei mele, Lillie, așa că pur și simplu mă rugam să se trezească. Nu voiam să-i spun fiicei mele că a murit. Fudge era rece și, din câte știu, acesta este motivul pentru care intră în stadiul de hibernare. Hamsterii sunt de obicei din zone cu climă călduroasă, așa că trebuie ținuți la temperaturi calde. Nu am știut până acum câțiva ani când unul dintre hamsteri a murit, dar în timp ce îmi luam la revedere de la el, a început să dea semne vitale”, a povestit femeia, potrivit Mirror.

 

×
Subiecte în articol: descoperire incredibila
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close