Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ultimul apel al unui cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower. Rudele lor sunt în stare de șoc!

Ultimul apel al unui cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower. Rudele lor sunt în stare de șoc!

Ultimul apel al unui cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower. Rudele lor sunt în stare de șoc!
Sursa foto: Foto:Facebook
16 Iun 2017   •   14:41

Un cuplu italian surprins de incendiul devastator de la Grenfell Tower, din vestul Londrei, și-a luat rămas bun de la familia din Italia, în timp ce flăcările și fumul înghițeau apartamentul lor de la etajul 23, scrie Mirror.

Gloria Trevisan și Marco Gottardi, ambii în vârstă de 27 de ani, și-au petrecut poate ultimele momente din viață spunându-le părinților lor cât de mult îi iubesc.

"Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine", le-a spus tânăra părinților ei.

Cei doi, care erau la Londra de doar trei luni, locuiau la etajul 23 al turnului. Gloria Trevisan urma să se întoarcă în Italia, însă nu a mai apucat.

Tatăl lui Marco, Giannino, a declarat că fiul lui a încercat să-și păstreze calmul pe durata apelului telefonic. Le-a spus părinților lui că apartamentul este cuprins de flăcări și fum și că sunt într-o situație extrem de gravă, căci nu pot părăsi locuința. Apoi apelul s-a încheiat.

Tabloidul britanic The Sun a relatat vineri că 65 de persoane sunt decedate sau date dispărute în urma incendiului de la Grenfell Tower. Poliţia londoneză a afirmat că multe persoane se află în stare critică, iar bilanţul tragediei s-ar putea agrava, şi a anunţat că ar putea dura luni de zile pentru a verifica ruinele clădirii şi pentru a identifica victimele. 
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close