Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ultimul mesaj al eroilor de la Grenfell Tower: „Am dat totul. Ne pare rău că nu a fost îndeajuns”

Ultimul mesaj al eroilor de la Grenfell Tower: „Am dat totul. Ne pare rău că nu a fost îndeajuns”

Ultimul mesaj al eroilor de la Grenfell Tower: „Am dat totul. Ne pare rău că nu a fost îndeajuns”
Sursa foto: Foto: 13Read13 /Twitter
19 Iun 2017   •   22:00

După ce s-au luptat zile întregi cu incendiul care a devastat Grenfell Tower, din vestul Londrei, pompierii britanici au plecat de la locul tragediei lăsând în urma lor un tribut în memoria celor care și-au pierdut viața în flăcări, scrie The Telegraph.

Înfășurat într-o hârtie roz, un buchet de flori s-a făcut remarcat în ochii celor care au venit să aducă un omagiu victimelor tragediei.

Pe hârtia în care sunt înfășurate florile se poate citi mesajul: "Niciodată n-am muncit mai greu. Am dat totul. Ne pare rău că nu a fost îndeajuns".

Mesajul a fost semnat de "Pompierii X".

Sute de pompieri au fost chemați pentru a se lupta cu flăcările care au cuprins o clădire de locuințe cu 24 de etaje din vestul Londrei. Pe rețelele de socializare au circulat zile la rând mai multe imagini care surprins amploarea tragediei, însă și imagini cu adevărații eroi care au ajuns la fața locului în mai puțin de șase minute de la primul apel la numărul unic de urgență.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close