Antena 3 Actualitate Inedit Un fizician a studiat puterea rugăciunii înainte de masă. Rezultatul te va pune pe gânduri

Un fizician a studiat puterea rugăciunii înainte de masă. Rezultatul te va pune pe gânduri

22 Feb 2017   •   15:58
Un fizician a studiat puterea rugăciunii înainte de masă. Rezultatul te va pune pe gânduri
Sursa foto: Foto: Pixabay

Oamenii de ştiinţă ruşi susţin că au dovedit printr-un experiment care sunt miracolele rugăciunii şi semnului crucii făcute înainte de masă, spunând că gestul făcut de orice credincios sau necredincios, poate purifică mâncarea şi apa!  

Fizicianul Angelina Malakhovskaya a spus că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic, mâncarea fiind astfel purificată. 
Puterea semnului crucii a fost studiat timp de 10 ani de către cercetătoarea Malakhovskaya. Ea, alături de alţi oameni de ştiinţă, au studiat impactul rugăciunii „Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, luând mostre de apă din diferite surse – fântâni, râuri, lacuri, scrie realitatea.net.

S-a observat faptul că toate mostrele de apă conţineau anumite bacterii înainte de a se rosti rugăciunea şi a se face semnul crucii . După efectuarea acestor obiceiuri s-a observat că numărul de bacterii dăunătoare a scăzut de şapte, zece, sute chiar mii de ori.

Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi, cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor a scăzut indiferent de cine a fost spusă rugăciunea.

Efectele beneficie nu se manifestă doar asupra apei, ci şi a oamenilor, stabilindu-se că presiunea sângelui tuturor celor supuşi la teste s-a îmbunătăţit.

×
Subiecte în articol: studiu rugaciune

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close