Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un pilot de avion, lovit de romantism în timpul zborului. Ce a putut face i-a uimit pe pasageri

Un pilot de avion, lovit de romantism în timpul zborului. Ce a putut face i-a uimit pe pasageri

Un pilot de avion, lovit de romantism în timpul zborului. Ce a putut face i-a uimit pe pasageri
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Noi 2016   •   16:27

Nu ştii niciodată când te loveşte romantismul şi nevoia de a-ţi expune povestea de iubire în public. Este exact ceea ce s-a întâmplat cu un pilot, care şi-a cerut iubita chiar în timpul zborului. 

Căpitanul Dooley Ellis, care se afla la comanda unui zbor dintre Melbourne către Los Angeles, a decis că este momentul să adreseze marea întrebare chiar prin staţie. Evident, iubita lui, Anna, se afla şi ea în avion în acel moment. 

Astfel, în timpul zborului, Ellis a declarat că are de făcut un anunţ important. Ce a urmat, i-a uimit de-a dreptul pe pasageri. 

„Avem un pasager special la bord astăzi. Numele ei e Anna. Călătoreşte în America de Sud ca să-şi viziteze familia şi vreau să mă asigur că se va întoarce la mine în Australia. Aşa că acum că i-am captat atenţia, Ana, te căsătoreşti cu mine?”. 

La scurt timp, pilotul a venit lângă iubita lui cu un buchet de flori şi s-a aşezat în genunchi. Bineînţeles că răspunsul pozitiv a venit imediat. Tot momentul a fost înregistrat, iar filmarea a devenit virală. 
 

 

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close