Antena 3 CNN Actualitate Inedit Veste minunată despre o familie lovită de tragedia de la Grenfell Tower. Nimeni nu se mai aștepta la asta!

Veste minunată despre o familie lovită de tragedia de la Grenfell Tower. Nimeni nu se mai aștepta la asta!

Veste minunată despre o familie lovită de tragedia de la Grenfell Tower. Nimeni nu se mai aștepta la asta!
Sursa foto: Foto: twitter.com
19 Iun 2017   •   19:44

O familie de cinci membri, despre care se credea că a pierit în tragedia de la Grenfell Tower, a fost găsită în viață, scrie Daily Mail.

Poliția londoneză a confirmat că familia Khudair, formată din doi părinți și trei fiice adulte, care sosiseră în Marea Britanie după ce au fugit din calea războiului din Siria, este teafără.

Membrii familiei au fost dați dispăruți de o profesoara de limba engleză care îi medita.

Marea Britanie a ţinut luni un minut de reculegere pentru victimele incendiului devastator produs săptămână trecută la Grenfell Tower, în vestul Londrei, unde bilanţul a ajuns la cel puţin 79 de morţi, fiind considerat de pompieri cel mai grav incident cu care s-au confruntat vreodată.

Sute de rezidenţi locali, pompieri şi alţi membri ai personalului de urgenţă au ţinut un minut de reculegere în apropierea blocului de 24 de etaje. 

Numărul persoanelor confirmate moarte sau dispărute a ajuns la 79 şi ar putea creşte după incendiul de săptămâna trecută, a anunţat Poliţia metropolitană. 

×
Subiecte în articol: Grenfell Tower incendiu Grenfell Tower
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close