Antena 3 CNN Actualitate Inedit Vila secretă a lui Vladimir Putin. Nimeni nu are acces acolo fără acceptul liderului de la Kremlin

Vila secretă a lui Vladimir Putin. Nimeni nu are acces acolo fără acceptul liderului de la Kremlin

Vila secretă a lui Vladimir Putin. Nimeni nu are acces acolo fără acceptul liderului de la Kremlin
Sursa foto: Foto:Youtube/Alekei Navalnîi
31 Aug 2017   •   10:38

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a publicat miercuri, 30 august, o investigaţie intitulată „Vila secretă a lui Putin”. Politicianul susţine că a lucrat asupra acesteia câteva luni, iar într-un final se arată sigur că în vila luxoasă amplasată pe o insulă din Golful Vyborg îşi petrece vacanţele anume liderul de la Kremlin, scrie adevarul.ro.

Vila este amplasată pe o suprafaţă de 48.5 ha, la mică distanţă de frontiera Rusiei cu Finlanda.  Aleksei Navalnîi afirmă că vila este una istorică şi poartă denumirea de Villa Sellgren, construită la începutul secolului XX de un arhitect faimos. 

Potrivit investigaţiei, vila a început să fie reconstruită pentru Putin în perioada 2011-2013, de către un apropiat al preşedintelui rus, o autoritate criminală din Rusia a anilor 90. Vila este îngrădită de un gard imens, iar localnicii spun că nu au acces pe insulă. Reşedinţa se află sub protecţie maximă, în jurul ei mereu aflându-se paza. În apropiere de vilă nu este admis nimeni, iar celor admişi pe teritoriul acesteia li se ia telefoanele mobile, pentru a nu fotografia reşedinţa, se mai spune în investigaţie.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Aleksei Navalnîi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close