Antena 3 CNN Actualitate Inedit O pisică la Casa Albă. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a adoptat-o pe noua locatară

O pisică la Casa Albă. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a adoptat-o pe noua locatară

În vârstă de doi ani, cu păr scurt și sex feminin și botezată Willow (Salcie). Faceți cunoștință cu pisica adoptată de familia președintelui american și găzduită în prezent la Casa Albă.

O pisică la Casa Albă. Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a adoptat-o pe noua locatară
Sursa foto: Twitter @ FLOTUS
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Ian 2022   •   14:26

Conform informațiilor oferite de Michael LaRosa, secretarul de presă al Primei Doamne a SUA, Jill Biden a făcut cunoștință cu viitoarea pisică prezidențială în campania electorală din anul 2.000, pe vremea când Joe Biden era doar challengerul lui Donald Trump.

Pisica a sărit pe scena evenimentului iar proprietarii fermei unde avea loc întrunirea electorală au remarcat "legătura imediată" care s-a creat între micuța felină și Jill Biden.

"Willow se instalează la Casa Albă cu snacks-urile și jucăriile preferate și cu mult spațiu la dispoziție de mirosit și explorat", a precizat secretarul de presă al Primei Doamne.

Willow a fost botezată după orașul natal al lui Jill Biden, Willow Grove, din Pennsylvania.

Pisica va împărți vasta reședință prezidențială cu Commander (Comandantul), un pui de ciobănesc german de rasă pură.

Champ, ciobănescul german adult al familiei Biden, murit anul trecut, în iunie, la vârsta de 13 ani.

Major, un alt câine al cuplului prezidențial, tot ciobănesc german, a fost expediat de la Casa Albă după ce a fost implicat în mai multe incidente cu personalul de acolo.

Sursa citată amintește că ultima dată când o pisică a trăit la Casa Albă a fost pe vremea administrației lui George W. Bush.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Willow Casa Alba Jill Biden
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close