Antena 3 CNN Actualitate Informații cheie: Cine este pe urmele lui Iohannis în vacanță

Informații cheie: Cine este pe urmele lui Iohannis în vacanță

Informații cheie: Cine este pe urmele lui Iohannis în vacanță
06 Feb 2018   •   17:18

În timp ce România este în fierbere din cauza salariilor, preşedintele României, Klaus Iohannis, a plecat în concediu.

Pe internet a apărut o fotografie care îl înfățișeză pe șeful statului alături se soția sa la shopping, în Munchen.

sursa: captura Antena 3

Ulterior, o postare făcută de o româncă pe Facebook l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Femeia a scris că şeful statului este cazat, împreună cu soţia sa Carmen Iohannis, la un resort de 5 stele din Tenerife. Ulterior şi Administraţia Prezidenţială a confirmat informaţia.

Cătălina Porumbel a prezentat, marți, în "Ediție specială" o înregistrare cu o angajată a hotelului la care sunt cazați soții Iohannis:

Reprezentanţii hotelului la care este cazat preşedintele României au fost destul de rezervaţi în declaraţii.

Pe de altă parte, Administraţia Prezidenţială a confirmat că, în perioada 3-10 februarie, Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Regatul Spaniei, dar că nu-şi neglijează atribuţiile de serviciu.

"În conformitate cu dispozițiile constituționale, Președintele României exercită un mandat de reprezentare publică, iar obligațiile și atribuțiile sale nu pot fi delegate altei persoane. De la preluarea mandatului și până în prezent, Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, și-a îndeplinit în mod permanent și neîntrerupt atribuțiile constituționale, dovada în acest sens fiind decretele semnate și publicate în Monitorul Oficial, precum și alte acțiuni derivate din prerogativele pe care le deține."

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close