Antena 3 CNN Actualitate Ingrid Iordache, reacție după scandalul vloggerului care instiga la viol: Astfel de personaje nu ar trebui să ajungă niciodată idoli ai tinerei generații

Ingrid Iordache, reacție după scandalul vloggerului care instiga la viol: Astfel de personaje nu ar trebui să ajungă niciodată idoli ai tinerei generații

Ingrid Iordache, liderul PPU (s-l) Arad a reacționat în cazul vloggerului anchetat acum pentru că a instigat la viol. Într-o postare pe Facebook, liderul umanist face apel către toți utilizatorii de internet să fie atenți ce urmăresc și pe cine promovează, pentru ca astfel de personaje să nu mai ajungă idoli ai tinerilor.

Ingrid Iordache, reacție după scandalul vloggerului care instiga la viol: Astfel de personaje nu ar trebui să ajungă niciodată idoli ai tinerei generații
03 Iun 2020   •   20:49

În același timp, Ingrid Iordache a salutat reacțiile ferme din spațiul public pe această temă.

„Nu am vrut să reacționez „la cald” în cazul scandalului vloggerului care, practic, instiga la viol și nu cred că o reacție viscerală ar fi fost potrivită.

Modul acesta de a gândi și prejudecățile asociate sunt o realitate dureroasă. Dincolo de afirmațiile scandaloase, pentru care nu poate exista nicio scuză, aș vrea să mă îndrept către o altă problemă pe care o ridică acest caz. Vloggerul respectiv, al cărui nume nici nu merită menționat, are aproape un milion de urmăritori pe YouTube, în marea lor majoritate minori.

De apreciat este faptul ca sunt foarte mulți solidari și au existat foarte mulți care au reacționat asupra acestui mesaj. Pericolul este uriaș, mai ales pentru mințile în formare, care pot fi atât de ușor influențate.

Fac un apel către toată lumea să fie foarte atentă la ce urmăresc și promovează în mediul virtual, pentru ca astfel de personaje să nu mai ajungă „idoli” ai tinerei generații”, scrie Ingrid Iordache pe Facebook.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close