Antena 3 CNN Actualitate Înjunghiat în propriul bar, pentru că a cerut unui client să îşi plătească datoria (VIDEO)

Înjunghiat în propriul bar, pentru că a cerut unui client să îşi plătească datoria (VIDEO)

Înjunghiat în propriul bar, pentru că a cerut unui client să îşi plătească datoria (VIDEO)
Sursa foto: Criminal
17 Ian 2010   •   15:58

Bătut şi înjunghiat în propriul bar. Aşa a sfârşit un tânăr de 27 de ani, vineri seară, pentru că a îndrăznit să-i ceară unui client să-şi achite o datorie mai veche. Furios peste măsură, clientul şi alţi doi prieteni l-au luat la pumni pe tânăr, iar, la un moment dat, unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere din local.

Totul s-a întâmplat imediat după lăsarea serii când cei trei bărbaţi cu chef de distracţie au poposit la barul pe care tânărul îl administrează, unde au refuzat să plătească consumaţia. Proprietarul i-a amintit clientului că mai are de plătit o veche datorie. În acel moment s-a enervat, a scos cuţitul şi l-a înjunghiat. Apoi cei trei au ieşit din local şi s-au făcut nevăzuţi.

Bărbatul a fost dus în stare gravă la spital. Cel care a lovit cu cuţitul va fi cercetat penal. Judecătorii vor fi cei care vor însă decide dacă acesta va sta după gratii în timpul procesului sau va fi liber până la pronununţarea sentinţei. Prietenii acestuia ar putea fi şi ei acuzaţi de complicitate.

Observator

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close