Antena 3 CNN Actualitate Internet și distracție: ghid pentru începători

Internet și distracție: ghid pentru începători

Internet și distracție: ghid pentru începători
Sursa foto: Photo by Brooke Cagle on Unsplash
27 Mai 2019   •   15:00

Pe net are loc un fenomen foarte ciudat, care uneori te face să pierzi noțiunea timpului. Totuși, este posibil să te distrezi, trebuie doar să știi ce site-uri să accesezi pentru a profita de numeroasele posibilități oferite de rețea. De la studiu, la lucru, la distracție pură, navigând pe internet poți găsi tot ce îți dorești. 

Socializează pe chat-uri online, forumuri și rețelele sociale

Câte chat-room-uri există pe net? O infinitate. Una dintre cele mai „antice” metode de a te distra pe net este aceea de a conversa cu alte persoane. De fapt, poți purta discuții cu prietenii, poți întâlni oameni noi sau poți chiar să agăți online. Acest lucru, desigur, îți va permite să descoperi noi aspecte ale vieții oamenilor și, poate, să iei legătura cu cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme, în timp ce forumurile sunt un mod excelent de a intra într-o comunitate de persoane care au aceleași interese ca tine.

Un alt mod de a te distra este să folosești rețelele sociale pentru a-ți posta viața și pentru a împărtăși-o cu prietenii. Rețelele sociale, în special unele, au de asemenea legătura cu media, cu actualitatea și cu vedetele și, prin urmare, îți vor permite să descoperi secrete și tendințe actuale sau știri din întreaga lume. Mai mult decât atât, rețelele sociale reprezintă o sursă bună informație datorită rapidității cu care se viralizează subiectele de interes.

Distrează-te cu jocurile online

O altă modalitate de a te distra online este să te bucuri de infinitatea de jocuri disponibile, jocuri de aventură, sport, jocuri de masă sau așa-numitele jocuri flash care pot fi jucate de cele mai multe ori complet gratuit. De asemenea, poți să te distrezi într-un online casino sau plasând pariuri online, dacă acesta este genul tău de divertisment, sunt activități care necesită investiții, dar care oferă emoții unice. 

Pe web vei găsi numeroase platforme de jocuri de noroc care te vor ajuta să te destinzi și să uiți de griji. Este distracția ideală, pentru cei care iubesc adrenalina și riscul.

Distrează-te urmărind videoclipuri, filme și seriale în streaming

Te poți distra pe internet și utilizând platformele gratuite de partajare video, pe care poți viziona videoclipuri plăcute. Trebuie doar să intri pe site-urile de videoclipuri online și să cauți cuvintele cheie care te interesează. Din punct de vedere al clipurilor care se pot găsi online, internetul îți va oferi cu adevărat emoții extraordinare și vei putea petrece momente de distracție pură chiar și cu ajutorul dispozitivului mobil.

De asemenea, te poți înscrie la o platformă de filme online, unde poți găsi programe, filme și seriale din întreaga lume. Este distractiv, ai șansa să urmărești câteva filme frumoase, seriale TV sau emisiuni care nu ai avut timp să le vezi la televizor. Nașterea platformelor de streaming online au reprezentat cu siguranță un moment de răscruce pentru internet, atât pentru că oferă posibilitatea de a te conecta la alte părți ale lumii, dar și pentru că permit accesul liber la un număr infinit de resurse.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close