Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de cinci ani căzută într-un puț îngust, la Dâmbovița. Medic: Fetița este bine și conștientă; a fost transportată la un spital din Capitală

Fetiță de cinci ani căzută într-un puț îngust, la Dâmbovița. Medic: Fetița este bine și conștientă; a fost transportată la un spital din Capitală

Fetiță de cinci ani căzută într-un puț îngust, la Dâmbovița. Medic: Fetița este bine și conștientă; a fost transportată la un spital din Capitală
Sursa foto: Foto arhiva Antena 3
13 Mai 2017   •   17:49

UPDATE: Medicul de pe elicopterul SMURD a declarat presei că fetița este bine, este conștientă și cooperantă, însă a luat decizia de a o transporta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală pentru un control amănunțit.
 

Un copil de cinci ani a căzut într-un puț îngust, cu un diametru de 30-45 de centimetri, la o adâncime de aproape doi metri, în localitatea Răcari, din Dâmbovița.

Șeful Deparatamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că fetița se ține de lanțul unei găleți și mai multe echipe de salvatori, inclusiv de la București, intervin pentru a o scoate din puț.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un elicopter SMURD.

Ulterior, Raed Arafat a anunțat că fetița a fost scoasă la suprafață de salvatori, în mai puțin de o oră de la căderea ei în puț. Medicul de pe elicopterul SMURD va evalua copilul și va decide dacă este nevoie transportarea sa la spital.

Incidentul vine la câteva săptămâni de la ceea ce s-a întâmplat la Teleorman, unde un copil de doi ani, din localitatea teleormăneană Balta Sărată, a căzut într-un puţ la o adâncime de aproximativ 16 metri.

Copilul a fost scos în viață după mai mult de zece ore de intervenție. Copilul a fost externat recent și este în stare foarte bună.

 

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close