Antena 3 CNN Actualitate Interviu-eveniment. Mihai Gâdea, față în față cu strategul lui Trump

Interviu-eveniment. Mihai Gâdea, față în față cu strategul lui Trump

Interviu-eveniment. Mihai Gâdea, față în față cu strategul lui Trump
Sursa foto: foto: Antena 3
21 Mar 2019   •   21:27

În spatele celui mai puternic om al Planetei există un geniu. El este șeful de campanie al lui Donald Trump. Omul care conduce campania de un miliard de dolari a lui Trump a venit la București și singurul interviu pe care l-a acordat a fost lui Mihai Gâdea.

Citește și: Strategul lui Donald Trump, dezvăluire-șoc despre Google și Facebook. Cum suntem manipulați

Brad Parscale, unul dintre cei mai influenți oameni ai momentului, într-un interviu-eveniment.

Brad Parscale are o poveste de viață fascinantă. Înainte să întâlnească familia Trump era în cădere liberă. Divorțase, lucrurile nu-i mergeau bine nici în zona de afaceri. Un om care a făcut sport și care era foarte viu din punct de vedere personal nu era în cel mai bun moment al vieții sale.

Întâlnește familia Trump și face un lucru fabulos. Lucrând în zona de IT, îi face fiicei lui Donald Trump, Ivanka, o propunere de afacere pentru a dezvolta în zona de IT niște site-uri pentru o parte dintre business-urile familiei Trump cu cel mai mic preț pe care cineva îl putea oferi.

Și mai mult decât atât îi spune că dacă nu vor fi mulțumiți de ce va face, le va înapoia banii. A fost într-atât de bun în ceea ce face încât la campania din 2016 a fost desemnat șef de campanie în zona digitală.

În interviul acordat, în exclusivitate națională, lui Mihai Gâdea vorbește despre momentul în care candidatul Donald Trump intră intempestiv la el în birou și îi spune că cheltuiește prea mulți bani în campania de pe Facebook și, în general, în online.

Să-l înfrunți pe Donald Trump nu este simplu, dar Brad Parscale este omul care poate să facă acest lucru. L-a convins și a câștigat. A câștigat pe strategia sa și, după acest moment, președintele SUA îl numește principal manager al campaniei din 2020.

Interviul complet în limba engleză

POVESTEA FABULOASĂ A LUI BRAD PARSCALE

MIHAI GÂDEA: Brad, îți mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și pentru acest interviu.

BRAD PARSCALE: Apreciez faptul că sunt aici, a fost o călătorie extraordinară. Am învățat nume noi, cum este "Mihai", și este prima mea călătorie în România.

MIHAI GÂDEA: Ai spus pentru Washington Post și citez 'Recunosc că nu eram nimeni în San Antonio, dar a lucra pentru familia Trump înseamnă totul'. Ne poți spune cum ai cunoscut familia Trump și cum ți-a schimbat asta viața în bine?

BRAD PARSCALE: A fost noroc. Un client cu care făceam afaceri a dat numărul meu de telefon cuiva în avion. A spus că sunt cineva pe care ar trebui să-l sune. Acea doamnă a devenit șef la Trump International Realty și la un moment dat când căutau pe cineva nou am primit un mail și mi-a spus că ar trebui să o sun. Am sunat-o și viața mea s-a schimbat. Desigur, povestea e mai lungă, dar cam asta a fost ideea.

MIHAI GÂDEA: Știu că prima persoană pe care ai cunoscut-o din familia Trump a fost Ivanka. I-ai spus atunci că viața ta era în cădere liberă.

BRAD PARSCALE: Cu câțiva ani înainte când mi-am început afacerea web îmi făceam griji pentru capacitatea de a câștiga bani. Am găsit o carte într-o librărie și am început să învăț despre această afacere. Era la începutul erei internetului. Când am cunoscut-o pe Ivanka eram deja mai bine. Eric a fost cel care m-a angajat și am dezvoltat o relație foarte apropiată cu el.

Eric a fost cel care m-a adus în campania lui Donald Trump și de atunci lumea pentru mine s-a schimbat.

MIHAI GÂDEA: Cine este Brad? Nu ești italian, nu?

BRAD PARSCALE: Nu, nu sunt italian deloc. Este un nume englezesc. Cred că cineva a pus un 'e' la sfârșit la numele unei rude îndepărtate. Sunt născut în Kansas, care este chiar în centrul SUA.

M-am născut într-o zonă săracă a țării. Familie și prietenii se bucurau dacă primeau un cadou de Crăciun. Părinții lucrau în construcții. Eram un copil care a încercat să supraviețuiască și mi-am dedicat viața încercării de a învăța cât mai bine, cât ma mult.

Am avut noroc să mă aflu în San Antonio, Texas, unde economia era bună, și am găsit o cale de a face ceva, iar când a venit președintele eram în poziția perfectă, eram omul care înțelegea oamenii uitați din America, cunoșteam și familia Trump și această combinație m-a dus în poziția în care să fiu omul potrivit la momentul potrivit.

Mi-a permis să înțeleg cui se adresa președintele, care era mesajul și cum să transmitem acest mesaj.

BRAD PARSCALE VA AVEA UN MILIARD DE DOLARI LA DISPOZIȚIE PENTRU VIITOAREA CAMPANIE ELECTORALĂ A LUI TRUMP

MIHAI GÂDEA: În 2016 ai fost șeful de campanie pe zona digitală, iar în 2020 vei fi manager de campanie. Privind înapoi în 2016, care ai spune că a fost secretul care a făcut diferența?

BRAD PARSCALE: În 2016 au fost foarte multe arii, zone ale campaniei. La început eram doar un vânzător de lucruri digitale. A urmat partea de mijloc, o perioadă agitată.

A fost o nebunie după ce Trump a devenit presupusul nominalizat la candidatură. Am devenit apoi adjunctul șefului de campanie și am început să lucrez de pe această poziție. Acest lucru mi-a permis să am o autoritate în privința multor arii ale campaniei. Ceea ce s-a întâmplat în 2016 important a fost că Hillary Clinton a făcut 66.000 de reclame, iar noi am făcut 5.000.000. Deci noi am făcut reclame pentru aproape fiecare om căruia trebuia să ne adresăm.

MIHAI GÂDEA: Știu că ai avut o discuție de atunci cu candidatul Donald Trump din acele zile și președintele ți-a spus că nu înțelege de ce dai atât de mulți bani pe Facebook.

BRAD PARSCALE: Da, în campania din 2016 a fost o zi în care președintele, candidatul de atunci Trump, a venit în biroul meu, din senin. Nu știa nimeni. Nu cred că mai venise la etajul la care era biroul eu. Am avut o discuție foarte lungă, care s-a prelungit apoi și președintele mi-a spus foarte clar că el crede că televiziunea este locul în care ar trebui să vindem reclamele de campanie. Și a fost foarte dur, până în momentul în care am înțeles care e poziția lui.

I-am spus că partea digitală ar putea să-i câștige campania. A fost apoi convins că strategia pe care o folosea pe Twitter a fost una bună. A cheltuit doar o parte din ce a cheltuit Hillary Clinton.

Cred că vom intra în istoria cu asta, iar în 2020 vom veni cu o tehnologie mai nouă.

MIHAI GÂDEA: Donald Trump a fost 100% sigur că va câștiga alegerile?

BRAD PARSCALE: Trebuie să-l întrebați pe el asta, nu pot să vorbesc în numele său. Eu eram sigur. Cu 4-5 seri înainte am mers la o rețea de televiziune și am spus că vom câștiga cu 305 voturi.

Am greșit puțin. Am foarte mulți martori care pot să confirme că eram foarte încrezător deoarece făceam parte din generația de oameni uitați a Americii și vedeam ce se întâmplă când mergeam în orașe și vedeam ce se întâmplă. Am câștigat cu mai mult decât trebuia. 270 de voturi erau necesare și am câștigat cu 205.

Cred că în 2020 vom câștiga cu o marjă și mai mare pentru că țara va vedea ce s-a făcut.

MIHAI GÂDEA: Cum a fost momentul când președintele ți-a cerut să fii managerul de campanie pentru 2020?

BRAD PARSCALE: A fost un moment de emoție. Mă așteptam oarecum. S-a vorbit foarte mult despre ideea ca eu să fiu managerul de campanie. Nu uit că managerul de campanie este de fapt președintele SUA, el conduce, el e generalul. 

Dar toți cred în mine foarte mult, iar eu sunt alături de ei și nu uit acest lucru.

MIHAI GÂDEA: Poți povesti cum a venit propunerea?

BRAD PARSCALE: Eram în Biroul Oval. Era și vicepreședintele, erau mulți oameni din administrație. Președintele s-a aplecat peste birou și mi-a spus că sunt pregătit să conduc acestă campanie. El este un om vesel și a spus-o într-un mod haios.

Iar eu am spus 'da, sunt 100% pregătit să vând tot, să mă mut aici și să fac orice ar trebui să fac ca să vă ajut să câștigați'. Și a fost un moment unic.

BRAD PARSCALE DESPRE CUM ESTE DE FAPT DONALD TRUMP

MIHAI GÂDEA: Ești un apropiat al familiei Trump. Ar fi interesant pentru români să îl vadă pe președintele Donald Trump prin ochii tăi.

BRAD PARSCALE: Media se alimentează din media și media de aici este alimentată de media din țara noatră. Este ca un virus al informației greșite. Orice fel de informație devine virală.

Adevărul este că președintele este unul dintre cei mai buni și mai darnici oameni pe care i-am cunoscut. Familia este la fel, sunt cu picioarele pe pământ, muncesc mult, își doresc lucruri bune pentru țară. De asemenea, președintele este genul care vrea să lupte. Nu vrea să stea și să aștepte să fie distrus el sau să fie distrusă țara.

E genul de om cu care ai putea să bei o bere. El nu bea, nu a băut niciodată în viață, dar este genul de om cu care poți să stai ore întregi și te va trata ca de la egal la egal.

Problema este că oamenii încearcă să profite și atunci când oamenii profită și familia Trump nu acceptă, lumea crede că ei sunt răi.

Interviul pe larg, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close